Menu

Het idee om de “Prestige” collectie te ontwikkelen is ontstaan nadat wij vaststelden dat de meest prestigieuze en dominante merken in het betere slaapcomfort vaak ingevoerde producten zijn.
Franse, Engelse, Duitse en zelfs Scandinavische matrassen en bodems worden aangeboden als absolute toppers, terwijl in België al decennia lang de materialen en het vakmanschap aanwezig zijn om minstens evenwaardige, zo niet betere, kwaliteitsproducten te maken.
Denk hierbij aan onze wevers die al eeuwenlang matrastijk en damast over héél de wereld exporteren en met name onze Belgische stoffeerders die ook al op een eeuwenoude traditie kunnen bogen. Enig chauvinisme is hier dus beslist toegestaan en dat willen we u bewijzen met deze collectie boxsprings en matrassen.

De belangrijke doelstelling van “Prestige” is matrassen en boxsprings vervaardigen die een perfecte ondersteuning bieden tijdens de slaap en tegelijkertijd zorgen voor aangenaam slaapcomfort.
Voor de ondersteuning gebruiken we verschillende hoogwaardige pocketveren. Voor het comfort, zowel op het gebied van ventilatie, vochthuishouding en warmte regulering gebruiken we enkel materialen van de mooiste kwaliteit met perfect traceerbare oorsprong, zoals linnen, katoen, natuurzijde en kasjmierwol.

Wij hechten enorm veel belang aan het uitzicht en de vorm van het “Prestige” bed.
Behalve de voorgestelde varianten van hoofdborden bieden wij de mogelijkheid om zelf uw bed te ontwerpen. Om te beginnen zijn er geen beperkingen qua maatvoering en stoffering van het hoofdbord en boxspring. Breedte en hoogte kan precies tot op de centimeter bepaald worden. Tevens is er keuze in ruime bekleding, stof, kunstleder en zelfs echt leder.

Vindt u uw gading niet in de voorgestelde ontwerpen dan maken we graag een individuele offerte voor het bed dat u zelf in gedachte heeft, een schets of foto volstaat hiervoor.
Wilt u uw bed gestoffeerd in dezelfde stof aangepast aan uw interieur? Geen probleem, u levert zelf de stof en onze stoffeerders gaan hiermee aan de slag.
Wilt u uw bestaande bed opnieuw bekleden en uitrusten met een nieuwe “Prestige” matras? U bezorgt ons een foto van uw bed en wij maken voor u een aangepaste offerte.